lauantai 11. kesäkuuta 2011

Venus vs. Mars

Silläkin uhalla, että joku pääsisi soveltammaan minnuun vanhaa viisautta "siitä puhe mistä puute", aion jälleen kerran puhua teille miehistä. Miehethän on aika mielenkiintosia. Ei kuitenkaan niin mielenkiintosia kun ne luulee - kesän pahimpia vitsauksia sääskien ja suomireggaen jäläkeen on ehottomasti yläosattomat miehet. Miksi, oi miksi yläosattomasta miehestä käsitteenäki tullee heti mieleen vain palijas persvako..?

Takaisin alas asiaan. Miehissä on monen monta juttua, joita tytöt ei ymmärrä. Eikä se johu siitä, että tytöt on tyhymiä. Miehet vain on tietyissä määrin aika outoja.

Miehet kuulemma piettää AINA t-paitaa pitkähiasen alla. Eikö se tunnu aika hiton vastenmieliseltä? Vähän sama kun pukis aina pikkarit bokserien alle. Vähän sama kun laittas bikinit uikkarien alle. Käytännön merkitystäkään kun moisella kerrospukeutumisella ei juuri ole - jos kelit on kylymemmät, niin kyllä mulle ainaki riittää se pelekkä pitkähianen, ellen ole menossa kelekkailemaan tai muuta yhtä jäätävää. Ja sillon kyllä pistän usiamman pitkähiasen.

Miesten ripset on lähes poikkeuksetta lapsesta asti niin kolossaaliset lash billionairemaiset räpsyttimet, ettei minkään meikkifirman argumentit riitä moista luomikarvotusta ilimentämään. Se on silikkaa vääryyttä enemmän ko kummaa.

Miehet valittee keskuuestaan tyystin eri alfauroksen ko naiset. Mikä eriskummallisempaa, miehillä ilmenee tätä yksilöä kohtaan täysin rakastumiseen verrattavia tuntemuksia. Jokasessa jätkäporukassa on yksi ylitse muiden, se jota kaikki muut kattoo ylöspäin kuin supersankaria. Tämän kaverin lähellä joka jäbä haluaa olla, eikä tunne minkäänlaista katteutta huolimatta siitä, että se on ilmeisesti joka suhteessa parempi kuin kaikki muut kossit. Onhan se nyt aivan oikeutettua, koska Mies on Ihmeellinen. Tätä ei takuulla kukkaan mies hevillä myönnä, mutta naisten keskuuessa ko. ilmiöstä liikkuu paljon tarinoita. Jopa niinkin surullisella lopulla, että tyttöystävä on kieltäny tapaamasta tätä miesjumalaa, mustasukkaisuuttaan.

VIIKSET. Mikä saa miehet luulemaan, että viiksissä on yhtään mittään hienoa taikka kiehtovaa? Sellasta miestä ei ole, jota viikset pukis. Nainen saattaa sentään päässä kiertävään sirkukseen jos moiset kammotukset omaa.

Peeniskatteus. Tarkoittaen tässä yhteyvessä kaikkinaisiin välineisiin liittyvää vertailua. Oli se sitte auto, asunto, kotiteatteri tai puhelin. En ole koskaan törmänny naisiin, jotka hankkis epilaattorin viimesintä huutoa vain saahakseen kehuskella naapurin emännälle. Ylipäätään mikkään käyttöesine ei saa naisnäkökulumasta sellasta arvoa arvaamatonta ko miehillä. Sinänsä hauskaa, että termi peeniskatteus kattaa myös tämän ilmiön.
        Se, mistä mulla ei ole tietoa, on se, miten miehet suhtautuu kavereitten tyttöystäviin. Pätteekö siihen sama vertailu, ko ajettaviin ruohonleikkureihin? Onko rakkainki keijukainen miesten saunaillassa jumaliste sentään D-kupin akka joka ossaa leipoa rieskat ja muffinssit ulukomuistista? Äläkää käsittäkö väärin, mie en kritisoi tällastakaan esitystapaa. Joko mie olen feministin painajainen tai vain inhimillinen olento, kun minusta olis vain loistavaa, jos joku mies leuhkis minulla.
         Jälleen ajatus polveutuu: Naiset ei minun kokemuksen mukkaan kehuskele miehillään. Nyt kun mietin, niin se vasta outoa on. Itse asiassa, se on jopa tabu jos on sattunu löytämään pirun hyvän ukon. Ihan totta, on noloa ottaa puhheeksi miten ihana se Ville-Kalle sängyssä on tai miten suloseset aamutossut se osti naistenpäivänä. Aina voi todeta fb-statuksen verran, että kiva ilta kullan <3 kans on luvassa sisältäen sitä sun tätä, mutta suora ylistys tälle miehelle ei kerta kaikkiaaan ole sovinnaista diskurssia. Helvetti, tämähän on Oikiasti mielenkiintosta. Naiset, jotka tänä päivänä puhhuu sinnilläänki kaikesta mistä ei aiempien arvioitten mukkaan kannattais, vaikenee visusti siitä mikä niitten polvet saa lopulta notkahtamaan. Ehkä se ei ole tarpeeksi mediaseksikästä. Täydellisen miehen etsintä kyllä on, mutta menepä ja löyvä moinen, ja olet auttamattomasti out of season.

Sur-rur-rur. Sannoo minun pää.

11 kommenttia:

  1. Viikset voi olla ihanat! Mutta ne pitää aina yhdistää partaan. Enkä ois kyllä ikinä uskonut tykkääväni viiksistä tai parrasta, mutta tässä sitä ollaan.:D

    Täytyy myös rikkoa tabuja: Minulla on ihan superihana mies.

    VastaaPoista
  2. Mie tykkään kyllä sängestä ja jopa pienestä parrasta, mutta viikset on niin ehdoton ei :D Parran kanssa mennee sellaset hyvin lyhyet mutta tiheät. Kaikkein kamalimpia on ne viikset, joissa on kaiken kaikkiaan ehkä viisi satunnaisen pitusta karvaa.

    Tuota mie haluan kuulla lissää! Ja kaikki herkulliset yksityiskohat kahvipöytäkeskusteluun myös. Naisilla on monesti sellanen tyypillinen suomalainen "jolla onni on, se onnen kätkeköön" -asenne. Miehiään voi kyllä moittia jos niikseen tullee, mutta kehuminen koetaan lähinnä kiusallisena. Joo, se on intiimiä, mutta miksi sitten satunnaisista hoidosta voi kertoa Aivan Kaiken punastelematta?

    VastaaPoista
  3. Täydellinen mies on myyttinen taruolento.

    VastaaPoista
  4. Totta, mutta syyttömiä miehet siihen myyttiin on. Meleko hyvänki miehen löytäminen on kyllä kehumisen arvonen onnenpotku :)

    VastaaPoista
  5. Minuukin alkoi nyt vaivaamaan! :D

    Tuntuu, että naiset ovat kommunikoinnissaan muutenkin varovaisempia. Toiselle ei välttämättä esitellä polleana uusia rakennekynsiä, vaan kaverin pitää itse huomata.
    Jos mies ottaisi rakennekynnet, se olisi sekunnissa jossain baarissa leveilemässä ja selostamassa kaikille, että missä otti ja paljon maksoi. :D
    Musta tuntuu, että naiset kyllä hehkuttaa, mutta nimenomaan kertomalla jotain käytännön esimerkkejä miehen ihanuudesta. ^^

    VastaaPoista
  6. :D

    Joo, mutta se on tosiaan aina jotenki hirveän käytännönläheistä. Että olipa ihana, kun tuli kottiin ja Kalevi ootti siellä viinipullon ja valmiin ruuan kans. Ei ikinä mittään Kalevin jumalaisen upeasta ranskan ääntämisestä tai latinomaisen letkeistä lanteista. Ja mitä seksuaalisempiin rakastettaviin piirteisiin mennään, sitä visummin suu mennee suppuun. Jonkun festareilta napatun gigolon kielitaito on täysin julkista tietoa, mutta Kalevin maagisimmatkin lemmentemput pidetään omana tietona. Sitä paitsi usein tuntuu, että näistä varotaan puhumasta nimenomaan jottei kuulija kiusaantuis. Aivan ko siinä olis jotain vähän likasta ja noloa tuntea vetoa ommaa miesystäväänsä kohtaan :D

    VastaaPoista
  7. Emmie ihan aina piä t-paitaa alla, joskus ne menee jopa toisteppäi ja joskus jääpi vaan se t-paita poies.

    Toisekseen haluaisin kommentoida tuota kohtaa peniskateudesta, ei se ihan niin mene, pääasia että on paremmat reteot ku naapurilla, ei se kaikkia koske. Ja oma käsitykseni on että naiset kokee kyllä vastaavaa kateutta erilaisista asioista. 2 miestä tapaa toisensa ja niillä on samanlaiset t-paidat ni se on "Oujee, ollaan samiksii, mahtavaa" mutta autapa armias jos sattuup naisilla samanlainen mekko päälle varsinki johonki juhlatilaisuuteen niin se on pahempi asia ko maailmanloppu. Ja kyllä mie väittäsin että naiset on paljo kateellisempia toisiaan kohtaan ku miehet.

    VastaaPoista
  8. Ei tietenkään, posketon yleistäminen vain on hauskempaa :)

    Naiset on katteellisia ja kovvaa, mutta niitten katteus liittyy enemmän ominaisuuksiin ja lähtökohtiin, ei saavutuksiin ja vehkeisiin niinkuin miehillä. Siksi se onki monesti paljon epäterveellisempää, koska eihän sille katteuvellakaan mittään maha että toisilla vain on paksummat hiukset tai täyteläisemmät huulet.

    VastaaPoista
  9. Olen itse asiassa katteellinen miehille niille ominaisesta kateudesta. Se kun on heleppo hoitaa, ei muuta ko ostaa ne paremmat reteot! :D Naisten välinen katteus on ikusta ja parantumatonta.

    VastaaPoista
  10. Jep vikaan kommenttiin. Ja sitten kun joku uros on ostanut ne ylimaallisen upeat reteot, niin sitten äijät yhdessä toteavat että tuon paremmaksi ei enää voi pistää. Näinpä on jälleen yksi uros kohotettu materialistiseksi alfaurhoksi ja muut jatkavat tyytyväisenä autotallissa askartelua. Vähän ovat ehkä salaa kateellisia ja haaveksuvat moisista Reteoista, mutta kumminkin ilman palavaa kateuden liekkiä.

    Naisilla kateus ei koskaan lakkaa. Vaikka siitä luokan kauneimmasta likasta tulis ruma, läski ja hullu kissanainen niin silti muistellaan sitä kertaa kun se sen Reinon pokas, ja ihan epäreilusti tissivakoa näyttämällä vieläpä. Sitten tunnetaan vahingoniloa siitä kun se nyt on niin outo, mutta sit ei kumminkaan tyydytä asiainlaitaan vaan jatketaan märehtimisiä loppuun asti. To the bitter end.

    - Elisa

    VastaaPoista
  11. Nauroinko niin joo :D Niin osuvasti tiivistetty, noin miehet hoitaa asian siististi päiväjärjestyksestä pois.

    Toisaalta, miesten kateus ei ehkä pääse puhkeamaan kukkaansa, koska se ei ylipäätään kestä aikaa. Ei kukaan Repa tai Rauno ikusesti voi niillä samoilla reteoilla olla kukkona tunkiolla, tekniikka kehittyy. Mutta mitä tullee naisten tyypillisimpiin kateudenaiheisiin, niin ne on aina ja ikusesti ne samat.

    VastaaPoista