torstai 26. toukokuuta 2011

Rekrytointi on käynnissä!

Edellisen merkinnän jäläkeen jäin haaremihaaveisiin. Päätin pistää hösseliksi ja suunnitella tarkoin, minkälaisen kokoonpanon hommaan, kunhan maailma on hiukka vapaamielisempi ja ruppee pyörimään minun mielen mukkaan. Tarvitten ainaki nämä:

Puuha-Pete. Se, joka aukasee kurkkupurkit ja tyhjentää tiskialtaan hajulukon. Lihaksikas (ja ne lihakset sitten oikeista töistä eikä mistään ällöttävältä punttikselta) duunarityyppi ja tsi-mies, joka ei juuri puhuis vaan hyräilis (en voi sietää viheltämistä) touhutessaan ja kävis välillä vähän kutittelemassa mua. Silimänruokaa JA ratkaisu sinkkunaisen arkisiin pikkupulmiin.
        Geenivalio. Lasten siittämiseen. Edellytetään poikkeuksellista musiikillista lahjakkuutta, häiritsevän komeaa ulkomuotoa ja viiltävän terävää älyä. Hilpeä luonne. Niin täydellinen mies, ettei tällanen typykkä hirviä mennä lähellekkään muutako vauvojentekoa varten, ja sitäki silimät kiinni ko niin ujostuttaa.
        Hyvä mies. Tunnetaan laajemmalti nimellä "good on paper". Kaikki puitteet on kunnossa, kaveri on hellä ja mukava, ja rakastaa mua kuin messiasta. Ei ärsytä eikä edo, muttei herätä millään muotoa mittään muitakaan suuria tunteita. Hallaa minua kun itkettää, tekkee kaikki paskanakit minun puolesta jos minua ei huvita. Muistuttaa tasasin väliajoin, että mie olen tarpeeksi hyvä kelle tahansa. Ei välitä siitä, ettei aiheuta mulle sydämentykytyksiä vaan on onnellinen, kun saa olla minun lähellä ja pittää minusta huolta.
        Rokkijumala. Mielummin vähän nuorempi kujakolli, koska rokkipojat rupsahtaa harmillisen nopeasti. Ja mitä nuorempi sälli, sen röyhkeämpi asenne. Pitkä kihara tukka, oranssi ei käy. Sellanen onnenpoloku että Morrison jäis toiseksi. Tämä tulis sitten seksiobjektiksi tai -subjektiksi kulloisenkin mielihaluni mukkaan. Päivittäiseen käyttöön. Oikiastaan näitä kannattaa olla joka tytön taloudessa usiampi kappale, kun tuppaavat olevan kovin liikkuvaisia, onpahan sitte varmasti aina yksi käytettävissä.
        Miljonääri. Ostais mulle kaikkea mitä keksisin haluta ja yllärit päälle. Ei kuitenkaan koskaan antais mulle rahhaa sellasenaan, jotta mie säästyisin eettiseltä päänsäryltä. Enimmäkseen matkoilla.
        Pähkinämies purtavaksi. Ei mittään merkitystä, minkätyyppinen ihminen on kysseessä, kunhan se on mulle haaste. Meijän suhde olis ko putoava kissa voileipä selässä, jatkuvaa kamppailua siitä kumpi painetaan alakynteen. Käsittämätöntä intohimoa, raivoa ja rakkautta yhtä aikaa. Tämä jätkä tekkee minut hulluksi ja minä rakastan Sitä, en itse miestä. Oikeastaan halveksin koko tyyppiä.
        Luontaisetumiehet. Ainaki hieroja, kokki, vaateompelija, absolutisti, kosmetologi, parturikampaaja, sisustussuunnittelija ja lääkäri. Lisäksi: Jäätävän yleissivistyksen omaava herra, joka pitäis minut ajan tasalla kaikesta, ja muuan chileläinen viinitilallinen, joka ossais opettaa mulle espanjaa ja salsaa. Sitten yksi musta mies. No kamoon, kaikki me ollaan uteliaita tästä!
        Ponnahduslautamiehet. Miehet jostain aivan eri ulottuvuuesta ko mie olen. Niitten kautta mie pääsisin näkemään ja kokemaan kaikkea sellasta, mistä olen aina ollu kiinnostunu, mutta mihin mulla ei syystä tai toisesta ole ollu pääsyä. Joku teatterialan ihminen esimerkiksi olis hurjan mielenkiintonen.
        Hulukki. Kolossaalisen suuri ja väkivahva vonkale, joka seurais mua ja etenki Oliveria joka paikkaan ja suojelis meitä.
        Siinä missä mie tarvitten Hyvän miehen huolehtimaan minusta, tarvitten myös jonku saamaan minut panostamaan itteeni samalla antaumuksella. Jonku josta tehä maailman onnellisimman miehen tekemällä itestäni maailman upeimman naisen. Ehkä joku hiukkasen ruma tai jollain muulla tavalla pinteessä oleva miekkonen, joka tapauksessa sosiaaliselta statukseltaan minua pari pykälää alempana. Ei kuitenkaan missään nimessä nöyristele, vaan nauttii näyttävästi siitä, että on onnistunu saamaan näin mielettömän pakkauksen.Tällä kaverilla on auktoriteettia, tähän mie haluan ja yritän tehä vaikutuksen. Mies jonka takia laittautuisin nätiksi, tekisin pirun hyvvää ruokaa ja pistäisin kaiken viehätysvoimani kehhiin. Itteni takia mie en yksinkertasesti kehtaa nähä suuremmin vaivaa, tarvin jonkun jota hemmotella omalla erinomaisuudellani.
        Isi. Kokonainen iskä, joka olis sitä läpikotasin joka päivä. Kaipaisin niin kipiästi jonkun, joka jaksais ihmetellä päivästä toiseen kaikkea, mitä Oliver tekkee, ja miten kaunis ja ihmeellinen se on. Ainahan omasta lapsestaan voi melekeen kenen tahansa kanssa puhua, mutta se on aivan eri asia. Haluan jonkun, jolle Oliver on samalla tavalla koko hela maailma ko mulle. Enkä väitä etteikö haave vanhemmuuden paskahommienkaan jakamisesta olis mitä suloisin.
        Ja vihoviimeisimpänä kaikkein tärkein, SE mies. Elämää suurempi rakkaustarina. Mies jota iliman en voi ellää, ja jota en koskaan kokonaan saa. Koska se mennee vähän pilalle sitten jos siinä sillä tavalla käy.
       
Äkkiseltään laskettuna minun haaremini työllistäisi siis osapuilleen parisenkymmentä ihmistä. Tätä koplaa mie olen koonnu pätkittäin jo päivätolokulla ja alan kyllästyä, joten jätän johtopäätösten vetelemisen toiseen kertaan. Tämä ajatusleikki nimittäin kirvotti taas melekosen monta perustavanlaatusta teoriaa mun tunne-elämöinnistä.

Neiti B. Jones kuittaa ja palaa asiaan mitä pikimmin.

6 kommenttia:

  1. Mutta täähän on just sitä mitä miesasiamiehet haluavat! Eikös se mikälie-Laasanen nimenomaan ärsyyntyny siitä, kun naiselle ei kelpaa kun yks valioyksilö ja sitten nää b-miehet jää aisaa pitelemään (ja kehtaa moinen akka vielä vannottaa tätä valioyksilöä olemaan uskollinen, vaikka se niin on miehen luontoa vastaan!). Täähän ois aivan oivallinen ratkaisu: sais monet erilaiset miehet naisen elämäänsä eikä ees tarttis olla mikään moniosaaja, riittäis et ois yhdessä asiassa hyvä (tai sitten ei olis hyvä ollenkaan, vaan just se pahis). Näin olis ongelmat ratkaistu, nainen saa mitä tahtoo ja miehet saa mitä pyysivätkin eli miestasa-arvoisempaa yhteiskuntaa, joskin joutuisivat sitten yhden naaraan jakamaan keskenään.

    - Elisa

    VastaaPoista
  2. Aamen! :D Käsittääksenihän miehet ja naiset on kuitenki sammaa lajia vaikkakin eri planeetoilta, joten olis aika kummallinen johtopäätös piettää naisia yksiavioisina ja miehiä puolestaan moniavioisina. Jos ei satu olemaan todellinen alfauros, yhen naisen pitäis olla aivan riittämiin useammallekin jantterille. Siinä missä naisella on tarpeita monneen lähtöön, on siinä totta vie myös niin lukuisia eri ulottuvuuksia, että yhelle keskivertomiehelle siinä onkin kiistatta liikaa omin päin kaluttavaksi. Ja eipähän se akka sitten tosiaan ole liikaa miehen villiä viriiliyttä kahlittemassa, kun on itelläki muita projekteja. Avot!

    VastaaPoista
  3. On kyllä kummallinen ajatus pitää naista yksiavioisena ja miestä moniavioisena kun historia ja todellisuus todistavat muuta. Naiset ovat aina harrastaneet vähemmän syrjähyppyjä ja vaihtamista, mutta ihan molemmat sukupuolet sitä tekevät. Kumpikaan sukupuoli ei ole luonnoltaan yksiavioinen, mutta ei sitä mikään estäkään. Ihminen on siitä jännä laji, että voi ihan itse valita minkälaisessa suhteessa sitä haluaa elää.

    Minä olen kyllä löytänyt yhdestä miehestä (melkein) kaiken haluamani.:) Ja parasta on se, että miestä voi myös opettaa esim. laittamaan ruokaa. Saavuttamattomuudeksikin riittää se, että toisen päähän ei ikinä kuitenkaan pääse ja tuo lähtee välillä päiviksi pois. Pahistakin löytyy, vaikka minulla onkin ehkä maailman kiltein mies.

    Puusepän, hierojan ja jonkun huippukokin voisin kyllä vielä ottaa. Ja jonkun joka tykkää siivota ja laittaa kotia, muttei valittaa siitä, että sotken.

    VastaaPoista
  4. Olet kyllä onnentyttö :)

    Niin, ihmiset voi onneksi ite valita. Kurjempi juttu on se, että niin monet valittee "väärin", sitoutuvat yksiavioisiksi ja antavatki sitte alkukantasten viettien viiä. Yksiavioisuus on kuitenki edelleen se ihanne ja normi. Suurin osa ihmisistä pyrkii siihen huolimatta siitä, onko tahto tarpeeksi luja.

    VastaaPoista
  5. Minustakin olis niin kovin reilua, jos vois jo heti suhteen muuttuessa vakavammaksi tiedottaa niistä omista haluista. Että tykkääkö vaihdella sänkyä silloin tällöin. Ärsyttää just tuo että ihmiset ei ajattele... Kuinka paljon pahaa mieltä siinä voisikaan säästää kun samanmieliset löytäis toisensa?

    Jossain lehtijutussa kyllä pari moniavoisessa suhteessa elävää miestä avautui, että ei se oikeestaan niin kivaa olekaan enää mutta kun vaimo tykkää. Monelle naiselle kun sitä seksiä on tarjolla suht helposti vaikka ois nirsokin. Miehelle taas voi olla hankalampaa jos ei luonnostaan oo supliikki pelimies ja hengaile kaupungilla.

    Mäkin oon alkanut mielessäni koota mieslistaa, kun tän kirjoituksen luin :D Nyt ois jo listalla harrastuskaveria, miljonääriä, vahvaa miestä joka kantelee mua ku en jaksa kävellä...

    - Elisa

    VastaaPoista
  6. Harrastusmies: Joo! Mies, jonka kanssa vois käyvä kilpatanssikursseilla ja pellaamassa pesä- ja jalkapalloa ja kiertelemässä kotimaan nähtävyyksiä. Hyvin jees!

    Hitto muuten, ihan totta. Tuosta moniavioisuudestahan on nyt tehty paljon lehti- ja radiojuttuja ja on perustettu aivan yhdistyskin, enkä ole kertaakaan kuullu miesedustajan hehkuttavan asiaa. Itse asiassa en ole kuullu yhenkään miesosapuolen kannanottoa ylipäätään, aina vain naisia kertomassa miten onnistunut järjestely on.

    Ihmiset vaan ajattelee, ettei sellainen mieltymys ole kovin mairitteleva. Menepä sitte sellanen paljastamaan, ja muija/ukko voi nostaa kytkintä samantien. Kauhea vaiva ettiä sitte uus ihminen, jonka kanssa juttu ennemmin tai myöhemmin mennee plörinäksi kuitenkin kun tottuus tullee ilmi.

    VastaaPoista