keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Päiväni kosmetiikkabloggaajana.

Oletko sinäkin joskus selaillut puolihuolimattomasti kosmetiikkablogeja ja ihaillut niitä upeita luomuksia, joita KUKA TAHANSA voi HELPOSTI loihtia kasvoilleen ja vieläpä PIKKURAHALLA? Tuntenut itsesi harmaahiirulaiseksi ainaisine vaatimattomine ripsiväreinesi ja, jos oikein juhlan paikka sattuu, aivan ripsen tyveen ujutettuine pikku rajauksinesi? Oletko joskus ajatellut, että entäpä jos minäkin, muttet ole uskaltanut, koska sivellinkavalkadisi koostuu toisesta päästä käytetyistä topseista ja vuonna 2005 Yves Rocherin Juuri Sinulle lahjoittaman setin jäänteistä? Ollos huoleti, tämä ristiretki on nyt tehty puolestasi, ja koottuu näihin kymmeneen vaivattomaan askeleeseen megameikkiin syksyn väreissä.

1. Säntää lähimpään kauppakeskukseen poimimaan hyllystä jokin paletti, josta ihailemasi bloggaajat ovat vuoronperään olleet märkänä ja villeinä.

2. Pyyhkäise vanulappuun aamuisen meikin jämät luomilta. Jos haluat panostaa, voit kastaa vanun kasvoveteen tai meikinpoistoaineeseen, mutta vesikin käy vallan hyvin, jos vain hankaat riittävästi. Varo kuitenkin pyyhkimästä entisiä rajauksia ja ripsivärejä pois, niitä voi vielä aivan hyvin käyttää tässä lookissa.

3. Seuraa valitsemasi blogin ohjeita ällistyttävän silmämeikin sutimiseen.

4. Valitse peilikaapista kaivamastasi topsista se pää, jossa ei ole korvavaikkua. Hankaa sillä kohtia, jotka eivät vastaa blogin kuvaa.

5. Levitä uudelleen jo käyttämäsi sävyt. Koska topsi on nyt käyttökelvoton, tuputa sen sijaan ongelmakohtiin paletin häivytyssävyä (luulen, että se on se iholla täysin näkymätön, jolla ei voi olla muutakaan virkaa).

6. Tässä vaiheessa on tärkeää muistaa, ettei saavutettu tulos ole lopullinen. Meikin kuin meikin tekee vasta huolellinen viimeistely, sivele siis jo peittyneen rajauksen päälle uusi kerros eyelineriä.

7. Totea asiantuntevasti, että lopputulos on perin pigmenttinen ja näyttävä. Hyväksy, että meikki on täysin käyttökelvoton ja susiruma.

8. Vetäise pakasta vino pino vanulappuja ja kasta ne silmämeikinpoistoaineeseen mikäli tuhdimpaa liuotinta ei taloudestasi löydy, ja hankaa kunnes luomi on kulmaluuhun asti pirtsakan punainen.

9. Etsi kuningasfinneille varattu peitetahna. Lisää noin teelusikallinen luomivakoon ja levitä pyörivin liikkein, kunnes lopputulos on laikukkaan keltapunainen.

10. Silmämunaparkasi erittämä neste kuljettaa meikin jäänteet viher-ruskeaksi sotkuksi sisänurkkaan aivan itsestään, ja tadaa! Syys-look on täydellinen ja ehta-autenttinen.


Tykkäsin meikin luonnollisesta lopputuloksesta, ja oli kiva kerrankin panostaa oikein kunnolla. Käyttistä tästä tuskin kuitenkaan minulle tulee. Luotan edelleen vakaasti vanhaan meikkivoide-puuteri-ripsari -komboon, jota erikoistilaisuuksissa täydennän rajauksilla ja idioottivarmoilla luomiväreillä. Vallankin kun valitettava totuus on se, että vaikka itse näkisi kuinka paljon vaivaa ja valtaisan metamorfoosin leipälävessään, ani harvoin sitä kukaan muu juuri hoksaakaan.

Sen sijaan asian kääntöpuoli olkoon suuresti ylistetty tästä ikuisuuteen: Yhtä lailla harva on se kerta, kun kenenkään muun silmiin sattuu se pikkuisen liika iso nokka, tai mukamas ylen iljettävä visvainen vesuvius leuvassa juuri kun pitäisi olla edukseen. Ja niille, joille sinun kasvot on kaunis asia, ne ei siitä kauniimmaksi eikä rumemmaksi muutu vaikka yrittäisit kaikkesi kumpaan hyvänsä suuntaan.

Näine hyvineni painun ihmisten ilmoille piiruakaan piittaamatta mitä peili siitä sannoo. Because I'm worth it.






4 kommenttia:

  1. Kuvat puuttuu! Ilman kuvia kukaan ei usko...

    Terv.

    Sanna

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa mie jopa otin kuvat vaiheista 5,6 ja 10, mutta omanarvontuntoni ei sallinut minun julkaista niitä :D

    Joskus aiemmin kaavailin postausta aiheesta, kuinka tuunata eilinen bilemeikki pesunkestäväksi perheenäitilookiksi muutamalla topsinvedolla. Jos joskus on tilaisuus toteuttaa se, vannon että se tulee kuva-aineiston kera, kirvelköön minäkuvaani miten paljon hyvänsä :D

    VastaaPoista
  3. Täähän oli muru aivan loistava :D Tarviiko mun pitää sulle yksityinen meikkikoulu? ;D

    VastaaPoista
  4. Pahoin pelkään, ettei mitään ole tehtävissä :D Mun vaikeat, pienet, aasialaisesti umpenevat ja ryppyiset luomeni yhdistettynä täriseviin nakkisormiin on yhtä kuin luomivärikatastrofi.

    VastaaPoista